Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, όπως ήδη θα γνωρίζετε, οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-19 θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσα από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας https://e-eggrafes.minedu.gov.gr .

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω του taxis net, άρα αυτός που δηλώνει ως γονέας/κηδεμόνας πρέπει να έχει ΑΦΜ και κωδικό στο taxis net.

Τι πρέπει να κάνετε:

  1. Να συμπληρώστε και να διορθώστε τα στοιχεία στην δήλωση που έχουμε διανείμει στα παιδιά. Μεριμνήστε να την επιστρέψουν άμεσα, ώστε να ενημερωθεί σωστά η βάση δεδομένων του σχολείου.
  2. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης στα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ
  3. Αν ολοκληρώστε την εγγραφή και το τελικό μήνυμα είναι  “Αποτυχία ταυτοποίησης μαθητή στο my school”  σημαίνει ότι τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στην δήλωση που έχουμε δώσει στα παιδιά, δεν συμφωνούν με αυτά που δώσατε στις e-eggrafes. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο για την διόρθωση των στοιχείων.
  4. Διαβάστε τις σχετικές εγκυκλίους για το θέμα

ΕΞΕ – ΚΠ – 75465 – 2018 -ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ _ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19

ΕΞΕ – ΚΠ – 73611 – 2018 -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ – Έκδοση 1

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ